Heeft u vragen over PRIORIN?

Hier vindt u antwoorden

  Ja. Met name tijdens de zwangerschap en na de bevalling kunnen veel vrouwen ondersteuning gebruiken. PRIORIN bevat natuurlijke ingrediënten en is ook geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

  Ja. Juist tijdens drukke periodes of periodes van stress kan de haarwortel extra voeding gebruiken. PRIORIN met de natuurlijke bouwstof biotine kan dan ondersteuning bieden. Biotine ondersteunt een gezonde haargroei van binnenuit en houdt je haar sterk.

  Nee. PRIORIN bevat geen ingrediënten die afkomstig zijn van varken. Ook de gelei in de capsules is niet van varken afkomstig (Halal).

  Ja. Naarmate we ouder worden kan de haarwortel extra voeding gebruiken. PRIORIN met de natuurlijke bouwstof biotine kan dan ondersteuning bieden. Biotine ondersteunt een gezonde haargroei van binnenuit en houdt je haar sterk.

  PRIORIN is een voedingssupplement en bevat natuurlijke bestanddelen die ook in dagelijkse voeding voorkomen. Voor zover bekend vertonen deze geen interacties met medicijnen. U kunt dus met een gerust gevoel PRIORIN gebruiken.

  PRIORIN® met biotine wordt gebruikt om de haarwortels van extra voedingsstoffen te voorzien. In bepaalde omstandigheden zoals drukte en stresssituaties, door een onvolledig voedingspatroon of het volgen van een dieet, bij wisseling van seizoenen, door gebruik van bepaalde geneesmiddelen en na ziekte, zwangerschap of tijdens de overgang, kan de haarwortel extra voeding gebruiken. PRIORIN® met biotine ondersteunt een gezonde haargroei van binnenuit.

  Ja. Bij dun haar kan de haarwortel door bepaalde omstandigheden extra voeding nodig hebben. PRIORIN met biotine kan een gezonde haargroei ondersteunen. Je haar voelt sterk, vol en gezond aan.

  Omdat haar langzaam groeit wordt voor een merkbaar verschil een kuur van tenminste 3 maanden aanbevolen. Daarna kan worden overgegaan op een onderhoudsdosering van 1 capsule per dag. De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. PRIORIN mag dagelijks en het hele jaar door worden gebruikt.

  Ja, u kunt stoppen met de kuur als u verschil heeft gemerkt. Er wordt echter aanbevolen om PRIORIN met biotine te blijven gebruiken in een onderhoudsdosering van 1 capsule per dag. Hiermee worden de haarwortels in optimale conditie gehouden.

   

  Staat uw vraag hier niet tussen? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier