Priorin Capsules

Priorin Capsules

Priorin met biotine, nu met verbeterde formule, aangepast naar de laatste wetenschappelijke inzichten!

PRIORIN capsules zijn speciaal ontwikkeld om de haarwortel te voeden. De capsules van PRIORIN bevatten een combinatie van natuurlijke ingrediënten waaronder biotine. Biotine ondersteunt een gezonde haargroei van binnenuit en houdt je haar sterk. Je haar voelt sterk, vol en gezond aan. Het gezonde haar is stevig verankerd in de hoofdhuid.

Wetenschappelijk bewezen: het natuurlijke ingrediënt biotine ondersteunt een gezonde haargroei en is aangepast naar de laatste wetenschappelijke inzichten van de European Food and Safety Authority (EFSA)**.  

 

  Priorin is zonder recept verkrijgbaar bij de (online) drogist.

  Lees hier de gebruiksaanwijzing van Priorin. 

  Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar is de dosering sinds de vernieuwde formule: dagelijks 1 capsule 's morgens en 1 capsule 's avonds. De PRIORIN-capsule kun je het beste met water innemen, bij voorkeur bij de maaltijd omdat je lichaam de voedingstoffen dan goed kan opnemen.

  Omdat je haar langzaam groeit, wordt een kuur van minimaal 3 maanden geadviseerd. Daarna kun je overgaan op een onderhoudsdosering van 1 capsule per dag. Daarmee houd je je haarwortels in goede conditie. Heb je het idee dat je haar door het gebruik van 2 capsules per dag gezonder en sterker aanvoelt, dan mag je ook na 3 maanden gerust 2 capsules blijven gebruiken.

  Je mag PRIORIN dagelijks en het hele jaar door gebruiken.

  PRIORIN: sterk haar van binnenuit

  Alles begint bij: de haarwortel

   

  De haarwortel is het centrum van de haargroei. Gezond haar begint daarom bij de haarwortel. Alleen een gezonde haarwortel produceert sterk, vol en gezond haar. De gezonde haarwortel is stevig verankerd in de hoofdhuid.

  Door drukte en stresssituaties, door een onvolledig voedingspatroon of het volgen van een dieet, bij wisseling van seizoenen, door gebruik van bepaalde geneesmiddelen, bij herstel na ziekte, na de zwangerschap of tijdens de overgang, kan de haarwortel extra voeding gebruiken om het natuurlijke groeiproces van het haar te ondersteunen. Wist je dat ongeveer een derde van alle vrouwen tijdens haar leven hier wel eens mee te maken krijgen?

  Dan kun je vertrouwen op PRIORIN.

  PRIORIN is een voedingssupplement en bevat een combinatie van natuurlijke ingrediënten waaronder biotine. Biotine ondersteunt een gezonde haargroei van binnenuit en houdt je haar sterk. Je haar voelt sterk, vol en gezond aan. Het gezonde haar is stevig verankerd in de hoofdhuid.

  Zorg goed voor je haar en ondersteun jouw haargroei met de verbeterde formule van PRIORIN

  PRIORIN is voor het eerst gelanceerd in Zwitserland in 1959. Sinds de introductie wordt voortdurend gezocht naar ingrediënten en methodes om een sterke en gezonde haargroei maximaal te ondersteunen. Vernieuwde PRIORIN bevat biotine: een natuurlijke bouwstof die je haar ondersteunt waardoor het haar sterk, vol en gezond aanvoelt.

  ** De European Food and Safety Authority (EFSA) is een Europese autoriteit die in 2012 duizenden claims op onder andere voedingssupplement wetenschappelijk heeft onderzocht. Op basis van dit wetenschappelijk onderzoek is bepaald wat fabrikanten over hun producten mogen claimen.