Adviezen van het Priorin team

Begeleiding, tips en informatie tijdens jouw Priorin kuur

PRIORIN met biotine ondersteunt een gezonde haargroei van binnenuit. Het haar voelt sterk, vol en gezond aan. Het PRIORIN team ondersteunt je tijdens je PRIORIN kuur. Wij voorzien je van nuttige tips en informatie over hoe PRIORIN met biotine je haargroei kan ondersteunen. We proberen je tevens te coachen in je verwachtingen van deze kuur.

Neem dagelijks 2 PRIORIN capsules - 1 in de ochtend, 1  ‘s avonds – en ondersteun daarmee je haarwortels. Omdat haar langzaam groeit wordt, om verschil te kunnen merken, in het algemeen een kuur van tenminste drie maanden aanbevolen.

Heb je vragen over jouw PRIORIN kuur? Stel gerust je vraag via info@priorin.nl

Veel succes! 

Het PRIOIN Rteam

Maand 1 & 2: De haarwortel is volop aan de slag

Het begin is gemaakt, geef niet op

Je haarwortels zijn in de eerste maanden van je PRIORIN kuur volop aan de slag om de natuurlijke voedingstoffen te verwerken die de haargroei van binnenuit ondersteunen. Dit gaat millimeter voor millimeter; haar groeit immers langzaam. In het algemeen wordt een kuur van tenminste drie maanden aanbevolen om verschil te kunnen merken. Geef in de eerste twee maanden daarom niet op.

Haartip 1!

Was je haar op de juiste manier: Niet te lang met shampoo inwrijven en spoel de laatste ronde uit met koud water. Dit stimuleert de doorbloeding en sluit de poriën.

Haartip 2!

Je haar, je huid en je hele lichaam kunnen veel te lijden hebben onder stresssituaties.  Een eenvoudige maar effectieve ademhalingsoefening kan je helpen om te kalmeren in tijden van stress.

Maand 3: Je bent er!

Je drie maanden PRIORIN kuur is achter de rug

Na drie maanden PRIORIN met biotine te hebben gebruikt, heb je je haarwortels met natuurlijke ingrediënten ondersteund. Als je je sterke, gezonde en volle haar wilt blijven ondersteunen, kun je overgaan op de onderhoudsdosering van PRIORIN met biotine. Deze is slechts 1 capsule per dag om je haarwortels actief te ondersteunen. Zo kunnen ze goed hun werk blijven doen zodat je haar sterk,  gezond en vol blijft aanvoelen.

Tips voor gezond haar

Een juiste haarverzorging is een voorwaarde voor behoud van gezond haar

  • Gebruik een milde shampoo
  • Kam niet te hard door je haar
  • Spoel shampoo altijd goed uit (5x langer spoelen dan wassen)
  • Föhn het haar niet te heet
  • Gebruik een hoogwaardige haarborstel met afgeronde uiteinden
  • Draag lange haren - indien mogelijk - los (haarelastiek beschadigt het haar)
  • Probeer permanent of agressieve kleurmiddelen te vermijden
  • Streef naar een uitgebalanceerde voeding, rijk aan vitamines